Loser? Looser?

Shit jag får bara fler och fler läsare ju mer jag skriver. Nu ligger det mellan 50-80 per dag mestadels, ibland mer ibland mindre, men överlag runt 50-strecket. Det är jag nöjd med även om man inte toppar "losers" som Linda Rosing och Blondinbella.. men dom har ju bara läsare för att dom är känd, och inte för att dom skriver nåt intressant..

Linda Rosing verkar vara en skön tjej, absolut, och jag tycker inte illa om henne så som många andra verkar göra bara för att "man ska tycka illa om Linda Rosing" !? Men hon kan verkligen inte stava och har nog ärligt talat den mest tråkiga blogg jag läst nånsin.. nästan iaf.. så kanske Bobby eller nån annan av hennes härliga gayvänner kan skicka henne på en skrivar- och stavningskurs..? Men nog nu om Linda Rosing... ;-)

Hur fan stavas egentligen loser- looser eller loser? Får fram både och på google.. Jag tror mer på loser, men looser ser coolare ut..  Hm.. Ja ja. Nån vis man eller kvinna kan väl berätta..!?


Okej jag hamnade på ett sidospår där.. Det jag ville säga är att det är bara kul om nån tycker att mitt miserabla liv är något att läsa om. Det gör att jag skriver oftare, och kanske även nån gång i tiden skriver den där boken jag vill skriva.. =)

Kommentarer
Postat av: Smulan

Ja skriv en bok. Det vill jag också göra, men skulle avsluta innan jag ens börjat..

2008-10-30 @ 12:47:22
Postat av: Anonym

Looser

2008-10-30 @ 23:13:16
Postat av: Ullis

Nu har jag börjat styra upp min blogg igen :)

2008-11-02 @ 12:03:55
URL: http://www.metrobloggen.se/bajenbabe

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0