Paranoia och kriminella städare..

Sov som en kratta inatt. Var jättetrött igårkväll efter jobbet, men sen när jag la mig för att sova, så vips, blir jag klarvaken, ligger och spänner mig och tänker på att "snart ska jag upp", snart ska jag upp, vilket gör att det blir ännu svårare att somna. Försökte räkna bävrar (ehm.. lamm), tänka på ett forum som jag snackade i på Betapet- vilket dock gjorde mig ännu mer irriterad och kunde absolut inte sova, och sådär höll jag på, och till slut verkar jag ha somnat iaf efter många om och men..  

När jag inte fått den sömn jag behöver, vilken varierar med årstiden, så kan jag bli riktigt jävla aggressiv av mig, det kände jag idag på vägen hem från jobbet när jag hörde en kvinna slicka på en daimstrut en meter ifrån mig. När jag inte hade nån snus sen 2 timmar och Pressbyrån inte hade den jag ville ha och var tvungen att köpa den ännu sämre varianten. När nån jävla otacksam idiot går förbi och vägrar ge plats för nån annan än sig själv på gatan så denne slår i min axel.

Kändes som jag var nära att döda.

Well, tog mig upp till slut och iväg på jobbet. På jobbet hade jag givetvis- passande nog- städ hos en boende, där lägenheten ser ut som skit, överallt.. Jag var såklart tvungen att ta itu med detta så gott jag kunde- ja, jag avskyr att städa, men när jag städar på jobbet blir jag oftast mycket noggrannare, dels för att göra den boende glad, och dels för att jag gillar att ha mycket att göra när jag väl jobbar. Jag kan säga att jag var helt färdig sen, trots brunchpaus och massor av kaffepauser på en sval balkong, inte kul att städa och tvätta och skura i värmen.*puh* 
 
När jag höll på att fejja som värst där, och var helt uppe i mitt esse, kom det två snubbar och plingade på dörren, en kvinna med skolios (kutrygg) och en man, båda kanske i 50-årsåldern.. Dom sa dom skulle städa i servicen; jag måste sett ut som jag såg två seriemördare, för jag var helt säker på, att det här var två kriminella som skulle sno allt vi hade på jobbet, sen skulle jag få skulden för att jag låtit mig lurats och släppt in okända "städare".. Hann tänka en hel massa som sagt, bara på några minuter där, men jag släppte in dom efter att jag insett hur fånig jag måste sett ut och efter att dom frågat mig om jag var ny personal. När dom kom in så frågade jag var dom hade städgrejorna, för jag var fortfarande inte övertygad om att dom var några s.k städare.. Då sa han att han visste var vi hade städgrejorna och bad mig låsa upp till skrubben i köket..

-Jaha, har ni låst här nu?
-Ja, så har det varit länge. Det finns knivar här vettu..
-Aha ja, okej. (sen kom han med nån "fyndig" kommentar angående knivarna, som inte var så fyndig alls, och just därför glömde jag den..)

 Jag gick in på kontoret och tänkte att; -vart ska jag göra av handväskan nu då? Ska jag ta in den till den boendes lägenhet medans dom "städar"- för jag var fortfarande mycket tveksam till om dom verkligen var städare eller ej.. Jag litade inte på dom iaf, det var ett som var säkert. Dom såg väldigt skum ut, trots att mannen redan börjat dammsuga och kvinnan börjat torka lite på toaletten.. Men jag tänkte att okej, dom måste ju ha varit här förut, det är jag som är paranoid, har sovit jävligt dåligt och tittat för mycket på Efterlyst..

Men skulle inte ni också blivit misstänksamma när den andra personalen, som gått ut på ärende, inte informerat mig, som var själv kvar i servicen för tillfället, att det skulle komma städare, och som sen dyker upp utan städkläder och utrustning..? Nåväl, dom städade klart, jag bytte några få ord mot slutet när jag insett att dom var fullkomligt harmlösa, tackade för deras jobb och sa hej då.

Sen var jag var tvungen att ringa Petra och skratta åt min paranoia, hon förklarade att det här var två personer från psyk som arbetstränade hos oss genom att "städa"..

Snacka om paranoia asså.

Kommentarer
Postat av: Petra

Hahaha..kan nästan se framför mig hur "brydd" du måste sett ut när psykstädarna kom...haha...

2008-06-11 @ 00:07:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0