Spela cool å dricka sprit

Snyggingpuman Cindy kom hit i lördags. Jag sminkade henne å hjälpte henne med håret sen började vi kolla på en film och drack "champagne" som värsta lyxslamporna på söder om söder. Nej det var ingen riktig champagne, för den var god- jag gillar inte champagne, inte dom jag smakat under åren iaf, men det här var nåt mousserande vin hon fått när hon fyllde 30 som hon tog med sig, och det smakade faktiskt helt okej. Efter att vi snackat munnarna ur led om diverse insåg vi att vi inte kom någon vart med filmtittandet utan gav oss in på spriten istället. Jag kokade upp lite Turkisk Peppar med vatten och blandade i den grymt äckliga bensin-smakande lakrits-spriten från närköpet på Rhodos, och den blev därmed drickbar- yeeeejjj. Efter det tog vi tåget till medis och gick för att kolla in Kristallen (på Pelikan) vilket var ett jättemysigt ställe kanske för en dejt, men inte för två danssugna pratsugna flickor som oss, så vi drog vidare till Kvarnen.

Väl framme där kl 1 på natten så var det längsta kön som vanligt och vi var rätt runda under fötterna så jag sa till Cindy att- "följ med mig här så provar vi och går förbi kön, sen ställer vi oss framför vakten och ser vad som händer"..

Väntade efter några som gick in, sen tittade bara vakten på mig och Cindy och sa- "Välkommen"!
HA HA vilken känsla. Bara gled förbi kön, spelade cool och kom in, och kanske, kanske kom han faktiskt ihåg mig den kvällen när jag skulle träffa Magnus, när jag bara låtsades vara nån som brukar få gå före kön fast jag aldrig egentligen har gjort det eller har nåt slags privilegium att göra det heller.. Kanske kom han ihåg mig. :) 

Jag tror jag har lyckats. Satans lättlurade vakter där på söder, eller så har jag väl förmågan att prata till mig saker..

Jag tror både och...

=)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0