Flådigt värre

Gick till Petra och fick 1½ glas vin och två tröst-supar whiskey av en annan jobbarpolare. Dom har middag ikväll på stadshuset, och gjorde sig så vackra så. Flådigt värre. Själv är jag sjukad idag, för jag pallade inte efter min natt med brist på riktig sömn, strul med pojken och sånt.

Så när dom drog mot festen tog jag en sväng till Globen shopping, råkade missa ingången och gick rakt in i glasdörren istället.. Hämtade lite ny medicin på apoteket, köpte några julklappar, svettades som en gris, och sen gick jag in i en julgran på vägen hem. Precis som vanligt ungefär när jag är ute på shopping. Förvirrad som få.. och trött som två.

Nu blir det Euroshoppers lasagne. Det är också förjävla flådigt. eller inte kanske.. Men va fan, nåt ska man ju äta..

Darling är försvunnen sen ett dygn, inget svar, inget mess, ingenting.

Kommentarer
Postat av: Caroline

Men du, tänk på dig själv nu och titta på dig själv i spegeln och tänk att det är DU som är bra och HAN har förlorat dig inte tvärtom. Du har inte förlorat honom för han är vad jag kan se en stor skit och dem vill man inte ha. Jag lovar dig att kärleken kommer dig till mötes, den här killen är inte värd din kärlek alls. Kram/Caroline

2008-12-03 @ 20:28:15
URL: http://www.carolinenolhed.blogspot.com
Postat av: Leopardhonan her self

jag tänker så, och det är så som du säger, HAN har förlorat mig, texten säger inte precis så, men den innehåller mycket hur jag känner och är en fruktansvärd fin låt. Tack för ditt stöd. det är jobbigt nu.



kram Sara

2008-12-04 @ 00:09:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0