Fika aldrig på H&M!!!

Jag och Cindy var på stan igår. På ena HM på Drottninggatan har dom öppnat ett fik mitt i butiken så man kan shoppa å sen ta en fika. Vi tyckte det var en bra idé och det var ett fint pris dom hade att erbjuda för dagen. Latte och en muffins för 30 spänn, så vi gick in och beställde.

Detta var muffinsen som ingick. Jag var tvungen att skratta och säga att det fan i mig var det löjligaste jag sett, och vilket lurendrejeri. Jag trodde hon i kassan skämtade, och hon tog det tydligen personligt eftersom hon sen sa att jag inte behövde beställa om jag inte ville.. Jag svarade då att jag pratade med min väninna och inte henne... Sen när jag skulle ta ett glas vatten och hon kom ut med våra lattar så sa hon till Cindy att "här får ni en till var om ni var extra sugen".. Vilket jävla skämt!! Om vi var extra sugen? JA, vi var sugen på en muffins, och muffins på fik brukar ha en omkrets på ca 10 cm iaf... den här såg ut som en liten chokladboll...... och äcklig var den.

PINSAMT!

Hade jag suttit där Cindy suttit hade jag sagt åt henne att byta jobb för fan om hon inte kan ta att kunderna tycker det är ett jävla lurendrejeri och om hon inte kan hålla god min och visa lite servicekänsla.... Nej ingen servicekänsla och trevlighet.. Ovanligt?- nä, vi bor ju faktiskt i Stockholm.. Den mest O-servicevänliga shoppingens stad tyvärr, och jag förstår verkligen varför dom ofta och gärna anställer människor från norrland och skåne.. Vi har iaf känsla för personlig service och kan ta skämt med ett léende på läpparna ist för att bara försöka stå i ett fik och se bra ut och snäsa av kunder som oss- som tycker det är konstigt att få ett erbjudande om en kaffe och en muffins och blir så fulla av skratt och drar av några ironiska skämt då muffinsen visar sig vara i storlek med en femkrona.. Ja ni kan ju själva tänka er hur glad man blir när man är sugen på en fet fikabit till kaffet..

Ett skämt;

image222

Kommentarer
Postat av: mary

såna där brudar e rätt fula alltså, butikspersonal e så himla kefft, o för o inte snacka om de där backslickdreggen som står på t centralen, näääe dags o göra nåt bra för mänskligheten istället för o klaga på sina kunder o se ner på folk som handlar i butiken där dom bara trycker på kassaknappar ? :P:P

2008-04-01 @ 22:47:26
Postat av: Cindy

ha ha ja det var himla komiskt, minsta lilla kaka jag sett o sååå sur hon blev oj oj oj.... men var ändå en liten rolig grej på dagen.... =)

2008-04-02 @ 15:41:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0