4 dagar i norr

Då var man alltså hemma igen efter 4 härliga, men intensiva, dagar i norr.


Torsdag:
Tunnelbanan fick nåt el-fel och jag hade sen 5 minuter på mig från t-centralen till tåget mot Bräcke. (okej jag suger på att passa tider- särskilt morgontid- och hade jag varit tidigare ute så kanske jag kunnat undvika den här stressen.. men men- alltid lär man sig nåt nytt..) Kan säga att jag sprang som en atletisk dopad löperska genom allt folk med dragväskan i högsta hugg och blev både svettig å andfådd, men jag hann med tåget, vilket var huvudsaken.. Hade självklart oturen att sätta mig i en vagn med 6st 20+ tjejer på väg till Åre som började drack öl 8 på morgonen och ljudnivån och sällskapet var inte alls det man önskar sig tidigt en morgon direkt.. Snackade lite med den alkohol-luktande trevliga konduktören som kollade upp hur det såg ut med platser och fick sen en härlig och skön plats i 1a klass bara för att "jag var så trevlig".. Sov några timmar och sen vips var jag i Bräcke. Träffade mamma och syrran och kidsen. Busade med Wilma och Lea i lekparken. Käkade mammas goda öl-stek med gräddsås. Kollade på foton från när syrran m familj var i Egypten. Sen sov jag gott hos mamma, på den gamla madrassen från förrådet som jag alltid brukar sova på.

Fredag:
Uppe med tuppen igen. Käkade frulle å packade ihop för att åka in till Östersund. Mamma var på Kupan som jag gick förbi för att säga hej då. Där träffade jag min gamla bildlärare, numera rätt gammal och nerdekad, men ändå en skön typ. Han var min favvolärare på den tiden, kanske just för han var så nerdrogad å skojjig. :) och för att jag alltid älskat bild på skolan.. En kopp kaffe och en kvart senare så tog jag sedan länsbussen mot Östersund med ett gäng fjortisar. Alltid lika kul att höra deras snack, och om jag ska erkänna så saknar jag allt den tiden mellan 14 och 20- det var en händelserik och rolig tid.. En timme och 25 minuter senare kom Linda- min Linda- och mötte mig på busstorget. Låste in väskan i en sån där box och sen gick vi på stan i massa timmar, för att avsluta med en kebab. Jesus vad gott! (Finns ingen godare kebab än den i Östersund!!) Sen tog vi bussen mot L men hon kom på att jag glömt resväskan på busstorget i boxen så det var bara att vända om.. Förvirrad som vanligt. Skrattade gott och sen kom vi äntligen hem till henne. Duschade och sen började vännerna ramla in; *sminka *dricka alkohol *skratta *skojja* *älskar er såå mycket!* Sen tog vi en bulle till G3 eller "Plaza" som det heter numera. Hade det jättekul verkligen! Lyssnade och rockade till ett band som spelade hårdrocks-covers, och sen gick jag iväg å upptäckte att dom hade ett "reggaerum" där jag stod å gungade också titt som tätt. Träffade en del gamla vänner och en gammal kärlek. Myspys som attans! Väldigt lyckad kväll!!

Lördag:
Bakis- men ändå inte så fasligt. Mest glad och tillfredställd efter en underbart rolig kväll och mysig natt. =) Fick ju börja med en promenad hem då jag hamnade hos gamla kärleken, eller ska man säga det gamla varje-lördag-på-källarn-ragget!? Ja ja whatever, jag var kär i han iaf, en rocker, och vi sågs ett bra tag varje helg på den tiden tills han skaffade tjej och jag blev ledsen...soooooom vanligt. Well. Han är ju bara för go den här killen, och hade jag bott i Ösd nu så hade jag ta-mig-fan friat typ. Nä kanske inte, men ja ni hajjar. En väldigt bra kille helt enkelt, som jag återupplivade gamla minnen med och snackade massor med under natten och morgonen. *Sked *sova * mysa (*god damn- me still like u boy! ;-)*)
Efter morgonpromenaden hem till L blev det lite godis i soffan och snack sen sov vi några timmar och efter det var det dags för den sedvanliga bakispizzan från Reveljen. Jesus vad gott- igen!! Efter det fixade L hem bilen så vi slapp åka buss, och åkte till Agnetha först och träffade lilla Joline och William, hennes sockersöta barn, för att sen åka vidare till Sandra och träffa henne å Fredde å deras också så sliskigt söta ungar :) Skitglad att dom hängde med ut i fredags också och tog lite barnledigt- det är dom värda! :) Sen hem igen till L, kolla film å käka godis. Ola ringde en sväng och det visade sig att han var i Östersund också, han hade fått nåt ryck och åkt upp, så vi bestämde att jag skippar tåget och åker bil med honom hem istället till Estockholmo- sketabra! Sen gick jag och L och lade oss och snackade massa gojja i flera timmar innan vi somnade sött vid halvtre tiden.

Söndag:
Vaknade vid 9 och klev upp ap-trött, men bestämde mig för att ta tåget ändå så jag skulle komma hem i tid. Gick å handlade på Ica i sista minuten och sen skjutsade L ner mig till tåget. Precis när jag dragit ur väskan så... åker tåget... utan mig. Jag missade alltså tåget. Sjukt nog så började jag bara skratta och tänkte att det löser sig ändå för då åker jag med Ola iaf då. :) Kändes som ödet på nåt sätt och vis att jag skulle vara kvar över dagen, fick ju lite extratid med L och M och deras söta dotter Marielle, vilket var roligt såklart. Sen blev det en kebab till, YES, och sen kom Ola förbi och hämtade upp mig efter 16. Stannade till i Bräcke på vägen hem för en kopp kaffe hos morsan, och sen åkte vi vidare mot Sthlm. Resan gick relativt fort. ca 6 timmar i körtid, och då hade vi ändå två st toa-stopp.. och åkte förbi en trafikolycka- usch vad otäckt- men kom iaf hem och framkört till porten vid 23:30, så så jättesent blev det alltså inte trots allt, och jag är glad att jag missade tåget, för jag och Ola har alltid så kul ihop, å det kändes bara som nån timme för vi snackade konstant hela vägen ner till Sthlm.

Vill bara säga tack till mina närmaste vänner för att ni kom i fredags och för att vi fick en jättehärlig kväll tillsammans! Jag lovar att jag ska försöka komma upp lite oftare hädanefter. Jag och Ola satt t.o.m och snackade om att eventutellt flytta tillbaka nångång i framtiden. Vem vet. Kanske dyker jag upp igen och gör stan osäker... ;-)

Puss å kram på er! Tack för att ni finns!

Vänner kommer och vänner går, men endast dom äkta består!


  Agnetha    Linda    Sandra       Cissi

å jag..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0