Secret mission Gyllmars

Oj vilken dag.

Gick på secret mission idag på gyllmarsplan iförd kamouflagekläder, en buske på huvet, ak5:an i högsta hugg och stridsmålat ansikte för att med min stora rosa blodsdiamant i bakfickan ta mig till Videobutiken och lämna tillbaka filmen Blood Diamond.. Lite väl avancerat kanske för att lämna tillbaka en film, men visst hade det varit en rolig syn om jag verkligen hade klätt ut mig och gått till videobutiken och sett ut som en soldat som kom lerig å jävlig direkt från djungeln..!?

Handlade på extremt dyra sabis, gick hem och lagade köttfärspaj som blev rektut go´som man säger på jämtska, eller fantastiskt god om jag får säga det själv, på vanlig rikssvenska.

Sen följde jag det exalterande programmet; "ensam mamma söker (balle)" -kan det inte bli lite action snart? Kan inte grabbarna börja ta för sig? Och varför vågar inte Lenita krama sina dejter? Hoppas att en mer spännande och erotisk fortsättning följer snart..

För övrigt har jag idag hunnit med att tvätta, städa och duschat och nu ska jag sluta dravvla här å bädda i nya fräscha sängkläder. Gu va skönt å gå å lägga sig sen!

På återhörande I hope!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0