Superboost?

Jag känner mig gladare sen jag kom hem från Grekland. 8 dagar i Rhodos gjorde mig lycklig igen. 8 dagar i solen, värmen, bland nya och gamla vänner. Sippa på goda drinkar, ta en mythos eller två eller varför inte en halvliter samboka? ;)

Jo gladare känner jag mig, men trött fortfarande, denna ständiga trötthet. I hate it. Hate it. Hate it.

Iaf har jag tagit itu lite med saken. Istället för att sitta på arslet framför datorn heela dagen så diskade jag igår, och lagade paj sen tog jag faktiskt en liten omväg när jag skulle till Ica Globen för att få lite extra promenad- vad jag kom hem med? Ett kilo lösgodis.. Får skylla på att det var extra billigt nu.. Har faktiskt aldrig nånsin köpt ett kilo godis förut, iaf inte lösgodis, men tänkte att det kan vara bra att ha hemma så slipper jag gå och småhandla, sen blir jag konstigt nog inte lika sugen när jag vet att det finns hemma..

Nyss hemkommen från en promenad i regnet. Tog en halvtimmespromenad och gick förbi ett drop-in-solarium på vägen hem. Solade 10 minuter för 40 spänn, sjukt dyrt det blivit att sola nuförtiden, visserligen var det nåt supersolarium, superboost, men ändå.. Har inte solat solarium på säkert 3 år, man blir så rynkig av sånt, och jag kommer aldrig bli brun ändå, jag blir mest lite röd och fräknig. Men den sortens fejksol kanske hjälper min hjärna till lite bättre balans, så jag ska nog börja sola några gånger i månaden iaf och se om det hjälper mot tröttheten. Sen har jag funderingar på att om jag inte tar mig upp på morgonen, vilket jag inte gör just nu, ska jag försöka ta mig ut och gå minst en 45 minuter vid 18 tiden på kvällarna, för då kan jag gott unna mig att sitta i soffan resten av kvällen och se på mina favoritsåpor.

Lovar inget för min egen del, sätter inte upp några krav, för då blir det inte av, men ikväll och igår var det riktigt skönt med kvällsprommis.
     image120 

Det var vackert ute ikväll. Alla blöta löv i vackra färger. Jag gillar nog regnet ändå på sitt sätt, och sen så är det inte så många som är ute då. Man kan strosa runt själv i ensamheten.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0