Rockkillar å spandex..

Varför tror killar som spelar i band att dom är så jävla coola? Especially Rockkillar..Jag bara undrar vad som skulle vara så häftigt med det? Att knulla nya brudar varje helg, tävla om vem som blir fullast på efterfesten, vem som får flest telefonnummer efter varje gig, vem som har mest nitar o åtsittande spandexbrallor eller vem som har längst hår-och det spelar ingen roll hur håret ser ut, bara du har långt hår- vissa kommer t.o.m undan med att ha flint och långt hår, huvudsaken det är långt, stripigt och rockigt, ja det är ju en rockkille vi snackar om.. Han kan ju inte förstöra sin image?! Right!? Så därför behåller han håret även om han har en begynnande flint på väg till hårfästet i nacken..

Jag har träffat en del rock/bandkillar sen jag flyttade till Sthlm -jag erkänner- och alla är jättetrevliga visst, men jag blir så jävla avtänd ärligt talat när det första dom måste påpeka är "bandet" just för att dom tror att man blir mer intresserade.. Sorry guys, jag blir fan mindre intresserad, om ens intresserad alls.. just för att dom jag träffat gärna flirtar med tusen tjejer samtidigt och aldrig verkar ha något seriöst i avsikt. Man är inte den enda för dom så att säga, därmed mitt ointresse.

Ska det vara nåt nu ska det fan vara seriöst, på alla plan, orkar inte med nån halvmesyr. 

Detta om detta, och nej jag dejtar ingen bandkille just nu, men jag kände bara att jag var tvungen att avreagera mig ändå när jag kom att tänka på det ifall att en bandkille skulle infinna sig i mitt liv igen.. vem fan veet. Dom verkar dras till mig, å jag till dom, utan att jag ens vet om det.

Well well.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0