Mycket mer än så

Fröken Sara har varit extremt duktig och "pigg" idag.

Tess2 kom på besök och sen promenerade vi till skanstull och satt ute i solen å solade med varsin stor latte för att sen gå på lite uppiggande shopping. Hade riktigt skoj tillsammans och hittade varsin top på Åhléns. Nytta förenat med nöje.. vad nu nyttan satt i? Jo just det, promenaden dit å hem, att jag tog mig utanför lägenheten typ ;) Latten satte in, kanske även rosenroten och solen. Kände mig lite halvpigg ett tag-ja halvpigg med upprepade gäspningar stup i minuten.. Skönt vare iaf att komma ut och gå längre än på länge men egentligen inte långt alls..

Helt totalt slut dock när jag kom hem, men det var det värt. Vilade en timme och insåg att jag glömt köpa kattmat och diverse så det var ju bara att gå ut igen och gå..

Jobbet ringde idag också å jag klämde ur mig att jag har svårt för att komma upp så här års och frågade om det inte fanns nåt eftermiddagspass eller kväll/natt, så chefen skrev upp att jag bara kan jobba kväll nu.. frågan är om jag kan jobba alls, det återstår att se om utlandsresan kommer göra mig piggare, men jag kan bara vänta, hoppas och se..

Slängde iväg ett mess till bossen, som jag för övrigt träffade på på min promenad på vägen hem, hejade bara å gick förbi, för jag upptäckte inte henne först där jag gick hungrig å trött å filosoferandes, men hon borde skämmas för inte fick jag nåt svar på mitt mess och inget mail innehållandes hennes mail.. Bad nämligen om hennes mailadress för att jag tänkte skicka iväg ett litet brev där jag tänker förklara min situation så hon inte bara tror jag är lat och vill ha sovmorgon, för det handlar om så mycket mer än så tyvärr.

Kommentarer
Postat av: Agnetha

Cindy skvallrade om några kort som du tagit när ni var ut. Vart är dom?

2007-10-05 @ 14:27:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0