hoppa-upp-ur-soffan-och-skita-på-sig-scener

Grått och trist utanför. För två timmar sen var det soligt å fint men bara för att jag tagit mig upp i någorlunda tid idag och tänkte ta en promenad så blev det grått nu- tack för den jesus-och med min sedvanliga "tur" så lär det väl inte dröja många minuter nu förräns det börjar regna så jag får ta tåget till slut ändå.

Har inte hänt så mycket på sistone. Jo Mary kom förbi i måndags. Jag bjussade på min hemlagade excellenta paj innehållandes spenat, fetaost, oliver, röda bönor, ägg och ost på toppen. Jag har nog inte sett Mary äta så mycket på länge :) Det är kul att den gick hem. Jag lagar alltid ny mat. Alltså jag blandar i det jag känner för så får man se sen om det lyckas, och oftast gör det ju det- tur nog.. (är ju dödspoppis på jobbet för jag lagar så god mat, tur man är bra på nåt ;) och det är ju extra kul att laga mat när man får bjussa.

Sen gick vi på misson Gyllmars och hyrde skräckfilm och köpte lite candy. Extremt superbra film och jag känner att det här börjar likna en filmblogg snart, men jag kan varmt rekommendera filmen "Them" eller som den heter på franska "ils", riktiga nervpirrande och härliga hoppa-upp-ur-soffan-och-skita-på-sig-scener, vilket jag fullkomligt älskar. Adrenalinet bara flödar och jag blir så glad. Ja, jag blir glad av att bli rädd. Jag blir glad av adrenalin. Kick me and I kick u liksom- av hapiness.

 
Lägger in den franska bilden av filmens omslag för den är så mycket bättre än den schaskiga svenska..

Se den om du vågar..

see ya.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0