negativism?

Na na na na na na na na na na na na na na Na na na naaa na na na na na na na na na na!

Ja här sitter jag å sjunger å nynnar på en visa ur Barnen i Bullerbyn som handlar om sommar´n, å jag mår rätt bra idag, iallafall för tillfället! :) 

Förmodligen för jag bara sovit 5 timmar och känner mig ungefär halvfull av trötthet, eller för att jag uträttat saker jag inte orkat på 2½ månad på några timmar.

*Ringde mamma kl 7,20 i morse och sa att jag är less på hennes negativa attityd, att hon får säga saker som får mig att må bra om hon ska säga nåt just nu- istället för att vara så negativ inför allting.

**För i helvete. Orkar inte med mer negativism just nu- av nån. Så less på alla som ömkar sig själva därute och inte låter andra må bra heller- "åh det är så synd om mig" - åh "alla är emot mig" -"åh jag har så ont överallt"----åh jag är såå hypokondrisk-GAAAH - det drar ju bara ner andra också, har ni tänkt på det? Och det är det minsta jag behöver så här års, då jag för övrigt ömkar mig själv tillräckligt... så det räcker liksom med det.. **

By the way- hittade jag på ett eget ord där eller finns ordet negativism? Om det finns nån vis man eller kvinna därute så säg till!

---Yes! Pepp på mig!---

*Ringde sen läkaren och krävde att hon iaf sjukskriver mig i 2 veckor tills jag hittat nån privat jag kan gå till och fick samtidigt reda på att jag har järnbrist. Härlig kombination i samband med min vintertrötthet. yeahj!! "Lucky me" så nu måste jag käka nån järnmedicin i 3-6 månader innan min järnbrist blir normal igen. Men jag blev fan glad över det ändå för tänk om jag haft järnbrist jättelänge i onödan. Glad att jag kollade upp det också, det tänkte inte läkaren göra nämligen.. konstigt nog. (Man får fan göra allt själv minsann- vad är läkare till för år 2007???) Hon tyckte jag började låta aggressiv i telefonen så jag fick dämpa mig och jag fick en tid kl 11 imorgon då hon skulle fixa sjukskrivning och järnpiller..

HA! Reta mig inte din gamla räv till läkarkärring!!


*Mailade sen ett låångt mail till chefen om dels min vintertrötthet, samt om hur jag känt inför vissa saker där på jobbet på slutet. Kändes skönt att berätta.

----I´m the one---

*Sökte sen på the web å hittade en specialistläkare som har ett eget ljusrum och ljusterapi så jag mailade honom med och förklarade min situation.


---Fan jag är grym idag å nu mår jag topp-billebopp!!---

Å nu måste jag vila lite. Nu vörte je helt färdu henan!

Heppåer!

Kommentarer
Postat av: queenpeach

glad att du har hittat iallafall en orsak till tröttheten.. se till att äta massor av blodpudding:)

2007-11-13 @ 14:43:27
URL: http://www.queenpeach.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0