Fartfylld glad dag!

Dagen som gått har gått fort och nu är jag slut. Har inte fått med så mycket på en dag på länge. Kanske tycks lite men för mig var det enormt mycket jag hann med och framför allt orkade. Det märks att våren är på väg till min överstora glädje! :)

Vaknade vid halv sju tror jag och började lyssna på techno-låtar jag förde över från en kompis mobil-lyssnar alldeles för sällan på techno nuförtiden tyvärr- blir på så bra humör av det insåg jag så jag måste försöka låna kompisens dator å föra över lite mer träningsmusik!  Ja, av techno blir man på perfekt träningshumör och jag kände att idag är det dags att köra igång igen efter mitt vinteride. Har nog inte varit på gymmet på 3 månader men jag tog med mig mobilen, lyssnade på morron zoo eller vad det heter på Rix, dom e ju så bra!! Mitt favvo-morgon-radio-program om jag är uppe så tidigt vill säga. Rask promenad dit på en kvart, cykla 10 min, styrketräna biceps, triceps, axlar, inner och ytterlår, fram och baksida lår, mage och rumpa sen 10 min på crosstrainern och sen 15 rask promenad hem. Duscha, sminka, gå till globen och ta ut pengar, gå tillbaka hem och runt hörnet där jag bor till frissan. Klippte mig kortare än tänkt men om 2 veckor är det nog bättre, lite väl kort nu fram men jag är ändå nöjd överlag. Hem för att ta en powernap på 40 min, gå till jobbet 10 min, jobba, dricka kaffe, fixa middag, gå till t-banan med boende, åkte till sergel och gick på bio, åkte till jobbet igen, lägga en annan boende, sen 10 min promenad hem. Så nu är jag rätt mör faktiskt med tanke på att jag oftast inte kliver upp kl 7 direkt och går till gymmet.. :) Men det känns bra nu i kroppen och sinnet att ha haft en fullspäckad dag, för det är inte ofta det blir så mycket gå och åka på samma dag, och träna har jag som sagt inte gjort på ett kvartal så.. I´m tired!!

Känns att det är vår på alla sätt och vis. På väg till globen hjälpte en kille mig å sa att min mobil höll på att falla ur min ficka och blinkade med ögat, på väg till frissan går en annan kille förbi och säger "snygg" å tittar på mig.. på gymmet är det två skitsnygga rockers varav jag får lite eyecontakt med ena... hihi.  Väl på jobbet fick jag jättemånga komplimanger för mitt nyklippta hår och min nya blommiga söta skjorta jag köpte på indiska förra veckan. Kul! Kändes härligt!

Vilken underbart fart- och komplimangfylld glad dag =)

 (klicka så blir jag större ;-) )



Kommentarer
Postat av: Linnea

Härligt! Såna dagar behöver man lite oftare.. =)

2007-03-10 @ 23:21:19
URL: http://linneasvarld.blogg.se/
Postat av: Leopardhonan

Ja verkligen!! tyvärr så sov jag Dagen efter till 15... haha.. så lyckat var det :) tog nog ut mig helt där.

2007-03-11 @ 19:25:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0