Ny parfym å Malmö.

Senaste dagarna har det inte hänt mycket. Var ute med Jenny å Anna i fredags, hamnade på Alladin efter ett försök att gå på ett nytt ställe som Moatjé t.e.x som jag varit sugen på sen det öppnades, men det visade sig att det var "14"årsgräns så vi drog på Alladin istället, vilket jag iofs bara varit på en gång tidigare så det var ju nästan lite nytt ändå att komma dit igen. Sen kom Jennys kompis Jenny och hennes kille, och Ola damp förbi också. Hade jättetrevligt å "Jennys Jenny " är superhärlig, vi har setts förr men det var jättelängesen, hon ville byta nummer å jag med men det blev aldrig av där på fyllan, hihi, men vi ses säkert igen, å om inte annat så har ju "min" jenny hennes nr.

Drog efter stängning på Maccedonken å jag tyckte faktiskt det var gott igen, tog samma som  jag tog när jag å Tess käkade i Globen, smarrigt värre. Satt och drygade mig med två artonåringar med backslick om dom ville prova en erfaren kvinna, men dom verkade inte så sugen. Vad e det för fel på dagens ungdomar? haha. Näe jag blir så dryg när jag är full.

När jag kom hem så låg jag i sängen och ringde alla jag känner och inte känner som vanligt. Stackars Malmö skulle upp å jobba dagen efter så han svarade inte och hade blivit måttligt nöjd..Robert i Skellefteå svarade men skulle sova å var knall han med, kommer ändå inte ihåg vad vi snackade om. Ringde Loveman-Magnus, min gamla flamma å tyckte han skulle komma hit å kramas. HAHA. herregud asså. Ringde Alex för att tala ut eller nåt och förmodligen tala om att jag tycker han betett sig som en nonchalant besserwisser sist men han svarade inte heller. Ringde Amadeus, min f.d trevligt-sällskap-ibland, inget svar. Ringde Fredrik Golden min "obefintliga kk", ja eftersom jag inte fått nåt sen i början av december så nu vet ni det- inget svar.. Sen slutade det med att jag ringde mitt x Kim och skällde ut honom för att jag träffar hans son oftare än vad han gör och för att jag kanske ville få ut mina kringliggande aggressioner..

Sorry alla, jag blir pratsugen och pigg och myssugen när jag är på fyllan, märks det? Och även a bit aggro..

Well well. Bakislördag hemma. Blev tyvärr ingen tur till Jenny i huddinge för dom goda pizzorna, men det blev lite schlagertitt med mig själv och katterna, och jag säger då det vilken fruktansvärd deltävling.. Det ena inte bättre än det sämre, men Anna Book gick ju vidare å det var ju topp iaf. Lätt! Addis Black Widow var ett enda stort skämt och jag trodde jag skulle gå under när dom försökte sjunga.. oh my god.

Söndag slapp jobbardag som innehöll, käka god middag, käka god kaka å softa. Lättförtjänade stålars. Ah just de, tvättade och tog hand om en boende också. ;)

Måndag och Tisdag, sova sova säng säng säng.

Förutom att sova säng så gick jag in på nätet och beställde min favvo-parfym BY av Dolce Gabbana.
61220-32 Jammie, även om min vän Agneta J i Östersund tyckte jag luktade rengöringsmedel en gång i tiden så är det fortfarande min favvoparfym som kan få vilken kille som helst att gå igång..Kan jag behöva minsann =)


Dom har tydligen slutat med den i butikerna, varför vet jag inte men smarta jag gick in på nätet och beställde en 50ml flaska för bara 384 med frakt å allt, så jag tjänade ändå på det än om jag skulle köpt den på typ Åhléns som planerat.

så summan av kardemumman och dagens tips från Saris Leopardis aka Leopardhonan är att köpa din parfym via nätet. www.fragrancenet.com.  ( nu var jag väl snäll som delar med mig så till er alla!?)

Ja å idag så kom min Estée Lauder-mascara- more than mascara- på posten, som verkar lika toppen som magnascopic som jag provat innan. Man kan fynda märkessmink på tradera. ;) Och så hämtade jag ut ett megapaket med Special K active-flingor gratis på ica. Så nu äger jag ca 1 kilo flingor som jag ska käka å dela ut och sen snällt rapportera som duktig buzzador. www.buzzador.com

Sen har jag väl legat i soffan mest å slöat, kollat på två filmer, den första var Ray, om Ray Charles liv, superbra, den andra behöver jag inte ens nämna, en rätt kass "skräckis"- som som vanligt glider in i min dvd..hehe Glider in, nä nu kom jag visst på andra tankar.

Å Malmö messade just. så passande ;)

Sova säng nu, imorgon kommer syrrans man Ulf å hans son Filip hit för att bo i mitt lilla hotell över helgen. Man får ställa upp heter det. Nä men det blir nog trevlans. Bara han inte snarkar för då kommer jag slå ner honom, ja Ulf asså. Kanske borde vara förutseende och köpa öronproppar på apoteket imorgon ifall att..haha.

Nä, tjing på er! Nu ska jag drömma om min nya parfym å Malmö tror jag :)





Kommentarer
Postat av: Aggster

Hehe.. Toalettrens tror jag att jag kallade den... Tänk att man kommer ihåg sånt ;)

Hoppas allt är bra iaf... nu när våren närmar sig :)

2007-02-08 @ 12:59:22
URL: http://aggster.blogg.se
Postat av: Leopardhonan

Ja just det, så var det, men det är ju rengöringsmedel..haha, men du är den enda som påstått det om min favvo, så I couldn´t care less.. hii =) ja lite bättre nu när våren snart kommer och det är ljusare längre på dagarna, kanske vaknar man snart upp ur dvalan =) !

2007-02-08 @ 18:15:48
Postat av: Linnea

Men.. var det längesen du anmälde dig på Buzzador? Jag gjorde det för JÄTTElängesen och har inte fått hem nåt.. :(

2007-02-08 @ 21:28:54
URL: http://linneasvarld.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0