Rålis och Anchor

oj oj oj. jag säger då det.

Igår hade vi födelsedags-ölande i Rålis för Ninni som fyllde 29 år. Satt och kollade på några småtjejer som övade Cheerleading typ å hoppade å snurrade å det ena efter det andra när de blev uppslängda i luften av två äckliga snubbar. Jag gjorde även ett raggningsförsök på en as-snygg skejtare, men han var sjuk så han ville inte komma å sitta med oss trots att han kollade på mig exakt hela tiden dom var där... Men sen kom en tjej.. så han kanske dejtade nån.. nåväl. Snygg var han, å jag var glad-tills dom bytte plats när solen gick i moln.. å vi satt kvar å frös arslet av oss.

Efter massa bärs i parken med gänget som innehöll; Ninni, Johan, Ludde, Hanna, Nadia, Sofia och hennes kille vad han nu hette så drog vi till Nivå 22. Dom hade öppet på övre våningen, nåt slags ställe på taket typ. Det var svinkallt och jag drack mer öl. Gick på toan å sen var Ninni å Johan borta. Jahopp. Så då drog jag med. Ringde Kim å han var på Anchor så jag drog dit istället. Det var han, Stefan å Baloo. Stefan höll på att äckla sig hela kvällen och skulle pussa på mig överallt men annars var han faktiskt trevlig den här gången. Baloo ursäktade sig för sist då Kim tydligen berättat att jag tog rätt illa vid mig när vi träffades första gången förra sommaren.. Han snackade som bara den och hoppades jag skulle komma till Söderhof å dricka i sommar, jag lovar, Söderhof blir det alltid på sommaren. I´ll be there. Så, ja, Baloo var ju as-schysst den här gången. Punkt liksom. å Stefan med, även om han blev lite jobbig å pååå till slut.

Nån som var mindre trevlig var ju K. Iaf från början. Jag ska ju som vanligt lägga näsan i blöt och undra över saker som han inte tyckte jag hade att göra med.. OCH han blir som galen när man nämner ordet barn.. Han var så himla uppkäftig å kaxig först och då sa jag att jag skulle gå och blev jävligt besviken på honom. Han hade inte behövt "låta mig" komma bort på Anchor om han ska sitta å vara otrevlig mot mig. Sen gick jag på toan och tänkte verkligen dra för jag blev så jävla förbannad. Jag har inte gjort han ett skit. Inte ett skit, och så får man bara massa skit när man kommer dit liksom. Han var bara allmänt uppkäftig.

Nä men förlåt då för att jag bryr mig, jag lovar att jag ska sluta med det. Omgående.

Förmodligen sa nog Stefan något till honom att jag blev ledsen och arg, för när jag kom tillbaka så sa K att det inte var meningen att göra mig ledsen och vara otrevlig. Nä men grattis!! liksom... så då blev han ju riktigt go sen.. Jag sa att om han inte vill svara på något jag undrar över så behöver han ju inte vara otrevlig för det, det är väl bara att säga att han inte vill prata om det istället. Pretty easy liksom.

Anchor stängde och jag var minst sagt helt jävla slut.. Suttit i parken sen före 17 och druckit bärs och nu var klockan 3 alltså. Trodde vi skulle dra hem till mig å mysa lite men tji fick ju jag. Vi satte oss i en taxi och då skulle vi tydligen till ALI:s istället. GAAAAAAAAAAAH vad jävla less jag blev...Här har man suttit å väntat på myspys med sexy.. Blev skitirriterad på människan K, den andra människan Stefan ville inte att jag skulle åka hem och insisterade på att få en puss på munnen, jag vände honom kinden.. Sen fick dom betala för sig å jag drog vidare hem. Jag var ju helt färdig. Somnade nästan på Anchor, totalt full å trött som en sengångare. Hade verkligen inte pallat nåt mer. MEN det var faktiskt jättetrevlig kväll igår efter K tagit sitt vett till fånga å blev trevlig å <i>go</i> igen då.

(K skulle jobba idag kl 7, jag fattar inte att han orkar... shit. Han kommer ju få sparken om han kommer full på jobbet.. jaja.NEJ! Det var nån som inte skulle bry sig längre. NEJ!)


Well. Taxichauffören var helschysst, han fick betalt och sen så frågade han om jag ville åka sista biten, vilket var typ från översta huset till mitt hus. hehe. Han förstod att jag var sliten som varit uppe nästan 12 timmar å ölat..

Japps. Sa hej hej. Gick upp till mig. Somnade nog fortast i hela Sverige..

Nä men trevlig dag va. Å Ninni blev jätteglad över väskan hon fick av mig i present så det var ju bra. Svårt det där med presenter. Men iofs hon gillar ju allt med döskallar på . hihi. så det var ganska lätt ändå, å jag tänkte att en väska kan hon gott behöva. :)

nä. det var det.

hejhopp.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0