Lungt och fridfullt.

Mjorå här sitter jag på jobbet andra natten irad och har det rätt så bra, men så här på småtimmarna börjar det bli lite segt. Endast 1½ timme kvar.. zzzzzzzzzznark.

Idag låg jag och slappade i sängen ända tills klockan var 18,30, ja det tar på krafterna att jobba 11 timmar natt sörrni.

Har spelat betapet och chattat med Tess halva natten och nu har jag gjort min grymma fiskgratäng, ja dom sa att den var grym sist, men jag har inte ens smakat och jag bara slänger ihop nåt, så vi får hoppas den blir lika omtyckt denna söndag.  :)

Annars fick jag lite beröm av Emil ikväll för min nya frillelur, det var ju snällt. Alltid kul med komplimanger när man gjort nåt nytt, och särskilt när man klipper sig själv, då är det ju extra skoj. Funderar ändå på att gå till nån frisör, om jag nu kommer lita på nån igen, och klippa det ännu kortare. Mer kort bak och mer snett framåt. Luggen har jag börjat ha åt sidan eller lite uppåt, less på luggen som jag måste klippa jämt och less på den stilen. Kanske sparar ut luggen nu, det var ju åratal sen jag hade lång "lugg". Riktigt länge sen.

Aja, inte så intressant men jag har inte så mycket för mig som sagt här på jobbet. Allt e lugnt och fridfullt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0