Tomboy

Blev ingen träning igår.. och inte idag heller, för jag har nyss klivit upp och duschat och snart ska jag klippa håret lite framför badrumsspegeln som vanligt.


Börjar ju bra det här med träningen.. hehe..


(Det här är Maxen förresten! Fin bild va! )
Maxen

Nä Max ,min vän, kom i onsdagsnatt med lite sprit å sånt så vi satt och snackade och lyssnade på musiiic till morgonen. Det var skittrevligt faktiskt för det var ett bra tag sen vi sågs. Och han hade verkligen behov att prata av sig märkte jag. Vi kom på att vi trivs så himla bra ihop för vi kan snacka om allting. Det är skönt. Särskilt med en kille. Det blir inte så himla tjejigt då, utan man kan mer vara sig själv, jag har ju alltid gillat att umgås med killar för den som inte visste. Är nog lite av en "tomboy" och har alltid varit trots att jag gillar smink å allt som även har med det kvinnliga att göra.


Nåväl. Känner mig förkyld å pollenskitig värre. Hade ont som satan i halsen när jag vaknade, och då ska man inte träna. Man kan träna om man är lite förkyld, men inte om man har halsont. Så jag tänkte att jag skulle avvakta tills imorgon eller söndag och se om det blir bättre. Då ska jag och Joel träna ihop. Det blir kul. Lika bra att vänta tills vi kan träna tillsammans så får han visa mig om det är nåt jag inte hajjar i gymmet eller så. Sen nästa fredag har jag tid med en egen instruktör, så efter det då jäklar blir det bullan av, eller inte bullan utan mer morötter.. :)


Nä, nu ska jag ta å gå in i badrummet med saxen i högsta hugg. Klippte förresten Max när han var här också mitt i natten. Jämnade till bak för han klipper ju också sig själv annars..men det var lite ojämnt. 


jaja. nåväl. Adjö. Superfint väder idag. Tar nog en prommis innan jobbet.


Kommentarer
Postat av: Janna

Fin pojke :)

2006-04-22 @ 15:24:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0